понеделник, 14 май 2012 г.

Мър-Мяу забавлятелство-7

Привет и от мен


И този път картичките на всички са страхотни!Реших да се  включа и аз.Харесвам Африка и мечтая някой ден да я посетя.Казват, че слончетата носят късмет, затова и направих картичката си с тях.Нека  донесат късмет на всички вас.Реших моята картичка да бъде част от нощният пейзаж в Саваната на Африка.За да  направя картичката използвах текстил, който напластих, за да пресъздам различните цветове на нощта и малки кристали вместо звезди.В действителност картичката е доста по-тъмна, но на снимките не личи, за което съжалявам.



 Успех на всички.
















4 коментара:

  1. Много интересна идея с текстила! И май за първи път виждам "нощна" картичка! Звездите са чудесен акцент!Радвам се,че избра да се Забавляваш с нас!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна нощна савана и не я представя чак толкова страшна. Много ми харесва техниката ти. Това е моята картичка фаворит! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря много.Исках да е нещо по-различно и затова избрах да направя "нощна" картичка,а идеята за текстила ми дойде на ум,защото нямах подходяща хартия,с която да представя цветовете на нощта.Мисля,че се получи добре и се радвам,че ви харесва.

    ОтговорИзтриване